Τρόποι Αποστολής

Για την περίοδο 15/3/2020 έως 31/8/2020 το κόστος αποστολής μειώνεται στα 3€ ενώ για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν!!

Παράδοση εντός 24 ωρών & Δωρεάν έξοδα αποστολής για τις περιοχές Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νεάπολη, Νίκαια, Περιστέρι, Ρέντη & Χαϊδάρι. 
*Το ποσό [3€] θα χρεωθεί στην παραγγελία για τεχνικούς λόγους, αλλά θα επιστρέφεται κατά την παράδοση εφόσον έχει καταβληθεί*

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τη Γενική Ταχυδρομική ή την ΕΛΤΑ-Couier σε όλη την Ελλάδα με κόστος 3€. Για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Αν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν υπάρχει παραλήπτης, η εταιρία courier θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρία courier για 10 μέρες και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να καθορίσετε νέο ραντεβού, σε μέρα και ώρα που σας διευκολύνει.

Αν δεν επικοινωνήσετε εντός 10 ημερών, το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην εταιρία.

Αλλαγές και επιστροφές

Αλλαγές και επιστροφές των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία αχρησιμοποίητα και με όλες τις ετικέτες τους πάνω. 

Η εταιρεία επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Η όλη διαδικασία της αλλαγής ή επιστροφής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή της ΕΛΤΑ-Courier και έχει κόστος 5€.

-Για την επιστροφή ή την αλλαγή ενός προϊόντος  θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί η φόρμα επιστροφής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

-Στην περίπτωση της επιστροφής, τα προϊόντα επιστρέφονται συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης.