Τρόποι Αποστολής

Τα μεταφορικά 3€, για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!!

Δωρεάν Παράδοση εντός 48 ωρών για τις περιοχές Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αμφιάλη, Βύρωνας, Γουδί, Δραπετσώνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νεάπολη, Νίκαια, Πέραμα, Περιστέρι, Ρέντη & Χαϊδάρι.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τη Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα με κόστος 3€. Για αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

               

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Ωστόσο, λόγω των έκτακτων συνθηκών ενδέχονται καθυστερήσεις. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Αν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση που έχετε ορίσει και δεν υπάρχει παραλήπτης, η εταιρία courier θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρία courier για 10 μέρες και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να καθορίσετε νέο ραντεβού, σε μέρα και ώρα που σας διευκολύνει.

Αν δεν επικοινωνήσετε εντός 10 ημερών, το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην εταιρία.

Αλλαγές και επιστροφές

Αλλαγές και επιστροφές των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία αχρησιμοποίητα και με όλες τις ετικέτες τους πάνω. 

Η εταιρεία επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Η όλη διαδικασία της αλλαγής ή επιστροφής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και έχει κόστος 5€.

-Για την επιστροφή ή την αλλαγή ενός προϊόντος  θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί η φόρμα επιστροφής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

-Στην περίπτωση της επιστροφής, τα προϊόντα επιστρέφονται συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης.